Maria Lataretu

Sunt putine lucruri care sa ma sensibilizeze cu adevarat in lumea asta, chiar foarte putine as putea spune, dar acum am descoperit o melodie pe care, desi o stiam de mult, niciodata nu am ascultat-o cu atentie, ca sa nu mai spun ca nu stiam povestea din spatele ei. Este vorba despre Lie, ciocarlie, a Mariei Lataretu, o femeie cu o voce mai mult decat perfecta! Se zice ca piesa a fost compusa dupa ce si-a pierdut 4 copii, si nu e prea greu sa faci legatura, ascultand versurile.

Ei bine, in ultima jumatate de ora am ascultat-o de cateva ori, si de fiecare data am plans ca un copil fara mama. Pe langa vocea incredibila care parca iti canta inauntrul camarutelor inimii, versurile m-au facut pur si simplu sa izbucnesc in plans. Nu am mai fost asa emotionata de cand am vazut Schindler’s List, cand mi-a venit efectiv rau de la atata plans. In fine, e o melodie mai mult decat superba.

Apropo, veti avea parte de muuuuuuulti goose bumps.

Enjoy!

Anunțuri

Un gând despre “Maria Lataretu

  1. Ion

    facind o paralela intre Brincusi care a sculptat zborul fara sa faca pasarea ,asa si MARIA te face sa (asculti) zambetul fara sa-i vezi chipul.Cuvintele sint prea putine sau poate sarace ca sa exprime cit de cit ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s